stb logo

Апликација за TOPSI пакет за млади

Изберете производ


img product

Детали за производот

TOPSI - пакет на банкарски услуги за млади на возраст до 28 години кој ви овозможува:

  • Бесплатна MasterCard TOPSI дебитна картичка, со cool дизајн, меѓународна прифатеност и можност за безбедни интернет плаќања насекаде во светот
  • Трансакциска сметка без месечен надомест за одржување за ТОПСИ клиентите кои сеуште не земаат плата (не се вработени)
  • Бесплатено електронско и мобилно банкарство (за Android & iPhone), односно пристап до i-bank услугите на Банката со 24/7 увид во вашите сметки како и можност за плаќања
  • TOPSI Pay брзи (P2P) m-banking плаќања со сите TOPSI Pay корисници - само со избор на телефонскиот број од именикот и износот за плаќање (без да мора да се внесува сметката и останатите податоци) при што префрлените средства се достапни на картичка веднаш 24/7
  • Супер попусти и зделки на бројни продажни места, секогаш кога ќе плаќате или се идентификувате со MasterCard TOPSI картичката

Сеуште не си ТОПСИ? Не чекај, регистрирај се уште веднаш и ќе го добиеш ТОПСИ пакетот во било која од филијалите на Стопанска банка. Постапката е едноставна а со вас треба да носете само лична карта за идентификација.

Промотивно!!!
Сите нови ТОПСИ клиенти што студираат и ќе го побараат ТОПСИ пакетот до 31.12.2017 г. добиваат и бесплатна меѓународна ISIC студентска картичка која ви обезбедува студентски попусти и поволности насекаде во светот на повеќе од 40.000 локации. Повеќе информации за ISIC картичката се достапни на www.isic.org

  • Бесплатна MasterCard TOPSI дебитна картичка, со cool дизајн, меѓународна прифатеност и можност за безбедни интернет плаќања насекаде во светот
  • Трансакциска сметка без месечен надомест за одржување за ТОПСИ клиентите кои сеуште не земаат плата (не се вработени)
  • Бесплатено електронско и мобилно банкарство (за Android & iPhone), односно пристап до i-bank услугите на Банката со 24/7 увид во вашите сметки како и можност за плаќања
  • TOPSI Pay брзи (P2P) m-banking плаќања со сите TOPSI Pay корисници - само со избор на телефонскиот број од именикот и износот за плаќање (без да мора да се внесува сметката и останатите податоци) при што префрлените средства се достапни на картичка веднаш 24/7
  • Супер попусти и зделки на бројни продажни места, секогаш кога ќе плаќате или се идентификувате со MasterCard TOPSI картичката

Постапката е едноставна а со вас доволно е да носите само лична карта.

Целосна листа на трговските партнери кај кои преку MasterCard TOPSI картичката можеш да побараш попуст, само затоа што си ТОПСИ, е достапна на topsi.mk/popusti-i-zdelki/  

MasterCard TOPSI дебитната картичка е без годишно членство, а трошок за обнова на картичката во износ од 90 МКД се наплаќа по истекот на 5 години (само за годината кога се изработува обновената картичка).

Добивате бесплатен i-bank пристап за увид а доколку побараш пристап со можност за трансакции следува бесплатен ОТП ТОКЕН за направени 10 i-bank плаќања (e-banking, m-banking или phone banking) на било кој износ, во првите 6 месеци.

Доколку се уште не си вработен добиваш и ослободување од трошокот за водење на трансакциска сметка.

24 ЧАСА КОНТАКТ ЦЕНТАР: 02/3100-109

kontatcentar@stb.com.mk

11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

Пополнете ги Вашите податоци

 
 
   
 
 
   
Captcha

 
Согласен/на сум со условите за аплицирање

Се согласувам по испраќањето на податоците да бидам телефонски контактиран од страна на Стопанска банка за комплетирање на апликацијата во телефонски разговор, како и да бидам контактиран и информиран за карактеристиките на производите/услугите на Банката. Информативно:При контактирањето, доколку платата не ја земате во Стопанска банка, ќе ви бидат дадени сите потребни појаснувања и ќе бидете повикани да ја посетите одбраната филијала на Банката заради Ваше идентификување односно ажурирање на Вашите податоци и евентуално приложување на дополнителни податоци/документи за кои ќе бидете информирани во телефонскиот контакт. Банката ќе ги разгледува само комплетираните апликации (барања за банкарски производ). Банката го задржува правото да го одбие барањето во согласност со законите во РМ и актите на Банката и/или да побара дополнителна документација и/или проверка и/или да го повика клиентот аплицирањето да го комплетира со лично присуство во некоја од филијалите на Стопанска банка АД - Скопје.