stb logo
stb big banner

Почитувани клиенти,
тука можете да аплицирате online за банкарските производи на Стопанска банка АД - Скопје. Изборот на производ можете да го направите во колоната лево.
Доколку сакате да аплицирате телефонски, обратете се на телефонскиот број 15110.